Οι Έλληνες δίνουν ραντεβού για την Μακεδονία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πρέσπες

Η στιγμή για το «τσούναμι» που είχε υποσχεθεί η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήρθε.

Η Επιτροπή Αγώνα αποφάσισε τη διοργάνωση δύο εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα για τη συμφωνία με την πΓΔΜ.

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί τους Έλληνες σε ανένδοτο αγώνα ο οποίος θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής στο Σύνταγμα. Η κορύφωση της συγκεκριμένης ενέργειας θα σημειωθεί το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00 με την παρουσία εμβληματικής προσωπικότητας που θα απευθύνει ομιλία στον κόσμο.

Οι Μακεδόνες καλούνται από την Επιτροπή Αγώνα να είναι σε εγρήγορση προκειμένου να δώσουν το παρών στην δεύτερη κινητοποίηση που θα γίνει στις Πρέσπες.

Η ημέρα της δεύτερης κινητοποίησης θα εξαρτηθεί από το ποτέ θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Τσίπρα με τον Ζάεφ στο χωριό Λαιμός των Πρεσπών.

Δικιά της συγκέντρωση ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο

Στην σχετική ανακοίνωση που δημοσίευσαν καλούν όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη.

«Μετά την εκχώρηση του ονόματος, «μακεδονικής» γλώσσας, ταυτότητας και ιθαγένειας στους Σλάβους από τους αριστερούς υπηρέτες του ΝΑΤΟ και των τοκογλύφων των Βρυξελλών, οι Έλληνες εθνικιστές απαντούν: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

OΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ!

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 – 19:00 Καζαντζάκη 4 (πλησίον Δικαστηρίων)»

καταλήγει η ανακοίνωσή τους.

 

.

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!