Ο Μπέος μιλάει έξω απο τα δόντια για Μπουτάρη – «Έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο..»

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, απαντώντας γιατί δεν καταδικάζει την επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δήλωσε ότι ο ίδιος δεν ασχολείται με θέματα που δεν αφορούν την πόλη του και αφήνει τους άλλους να ασχολούνται με έναν άνθρωπο που έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο.

«Εδώ έχουμε σοβαρά θέματα, ποια επίθεση. Δεν βγάζουμε ψηφίσματα για θέματα που δεν αφορούν την πόλη και δεν ασχολούμαι. Αυτοί (η αντιπολίτευση) είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν για το θεαθήναι ασχολούνται με τον Μπουτάρη . Έχει κλείσει στο νεκροταφείο 88 χρονών και ασχολούνται με τον Μπουτάρη. Άμα θέλουν, να παίζουν πολιτικά παιχνίδια δικαίωμά τους » δήλωσε έξω από τα δικαστήρια Βόλου.

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, ο κ. Μπέος σε συνέντευξή του στο FOCUS FM, παρότι καταδίκασε κάθε μορφής βίας, τόνισε, σχετικά με την επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης: «Οι άντρες, αν δεχτούμε επίθεση με ξύλο, απαντάμε με ξύλο. Ούτε βάζουμε τα κλάματα, ούτε βάζουμε τον πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις. Αν συνέβαινε σε εμένα, θα απαντούσα με ξύλο. Πάντως ο άντρας δεν κλαίει».

«Εγώ δεν είμαι πολιτικός απατεώνας. Οι υποκριτές δεν άκουσα να καταδικάζουν τις υβριστικές δηλώσεις του κυρίου Μπουτάρη, για τους Πόντιους», πρόσθεσε ο κ,. Μπέος.

Σε ερώτηση γιατί το δημοτικό συμβούλιο ως σώμα, δεν ασχολήθηκε με το θέμα, όπως έκαναν ανάλογα δημοτικά συμβούλια, ο κ. Μπέος απάντησε: «Είναι πάγια θέση μας σε ό,τι αφορά θέματα εκτός πόλης, να μην παίρνουμε θέση. Έχουμε τόσα προβλήματα στον Βόλο, δεν θα ασχοληθούμε τώρα με τον κ. Μπουτάρη».

Πηγή: magnesianews.gr / focus fm

.

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!