Τσίπρας για Σκοπιανό: Υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν

«Με τον ομόλογό μου της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ουσιαστικές συζητήσεις. Έχουμε διανύσει μεγάλο μέρος της απόστασης αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν. Εξετάζουμε βήμα-βήμα όλες τις λεπτομέρειες».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Σόφια μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής Ε.Ε-Δυτικών Βαλκανίων και τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.

«Χρειάστηκε να ξενυχτήσουμε χθες και σήμερα να ξανασυναντηθούμε. Πιστεύω ότι έχουμε διανύσει μεγάλο μέρος της απόστασης αλλά υπάρχει ακόμα απόσταση να που πρέπει να καλύψουμε», σημείωσε ακόμη.

ts1

Ως προς τη Σύνοδο, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Είχαμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συνομιλίες που θα έχουν ιδιαίτερα σημαντικό αντίκτυπο για το μέλλον της περιοχής και συνολικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ο πρωθυπουργός είπε ότι αναδείχτηκε η θετική ατζέντα της στήριξης των Δυτικών Βαλκανίων, στόχος της Ελλάδας είναι η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και αναφέρθηκε στο σημαντικό γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή.

.

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!