Χέμεθ: Θα έφερνα Αραούχο και Λιβάια τώρα στη Λας Πάλμας

Ο τεχνικός της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ μίλησε σε Μέσο των Καναρίων Νήσων και παραδέχθηκε ότι τόσο ο Σέρχιο Αραούχο όσο και ο Μάρκο Λιβάια αυτή τη στιγμή θα ήταν πολύτιμοι για τη Λας Πάλμας.

Ο Χέμεθ παραχώρησε συνέντευξη στο Canarias en Hora, όπου ρωτήθηκε και για τις περιπτώσεις των Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάια που έχουν παραχωρηθεί στην ΑΕΚ και αν θα μπορούσαν να βρίσκονταν στη Λας Πάλμας αυτή τη στιγμή για να τη βοηθήσουν στη μάχη της παραμονής στη La Liga.
Ο τεχνικός της Λας Πάλμας παραδέχθηκε πως αμφότεροι θα ήταν πολύτιμοι για τη Λας Πάλμας και πως αν είχε τη δυνατότητα να τους φέρει αυτή τη στιγμή στην ομάδα θα το έκανε.

Ο Χέμεθ υπογράμμισε ότι για τον Λιβάια (όπως είναι γνωστό άλλωστε) δεν υπήρχε η δυνατότητα να επιστρέψει τον Ιανουάριο, αλλά για τον Αραούχο ήταν ανοικτό. Ωστόσο, ήταν απόφαση του ίδιου του Χέμεθ να μην δώσει εντολή για την επιστροφή του Αργεντινού άσου καθώς εκείνη τη στιγμή θεωρούσε πως θα έρχονταν άλλες μεταγραφικές ενισχύσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν περισσότερο τη Λας Πάλμας.

«Δεν έφερα τον Αραούχο γιατί πίστευα ότι θα θα έρχονταν άλλοι ποδοσφαιριστές. Εκείνη τη στιγμή δεν πίστευα πως ο Αραούχο ήταν ένας ποδοσφαιριστής που χρειαζόμασταν, αλλά αν μπορούσα να τον φέρω τώρα, δεν θα υπήρχε καμία αμφιβολία. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να φέρναμε κάποιους διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, καλύτερους, χειρότερους, δεν ξέρω, αλλά παίκτες που θεωρούσα ότι θα μπορούσαν να δέσουν με την ομάδα. Αυτοί οι παίκτες δεν ήρθαν και ούτε ο Αραούχο. Συνεπώς ξεμείναμε. Αν μας επιτρεπόταν να τον φέρω τώρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα το έκανα γιατί τώρα οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν καλή. Συνεπώς ο βασικός λόγος που δεν τον έφερα ήταν γιατί νόμιζα ότι θα έρχονταν άλλοι ποδοσφαιριστές», ανέφερε ο Χέμεθ.

Όσο για τον Μάρκο Λιβάια, ο τεχνικός της Λας Πάλμας πρόσθεσε: «Ο Λιβάια συγκεκριμένα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει. Δεν μου προτάθηκε. Ο μόνος ποδοσφαιριστής που ανήκει  στη Λας Πάλμας και μου έδωσαν τη δυνατότητα να έρθει ήταν ο Αραούχο. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υπήρχε η δυνατότητα να έρθει ο Λιβάια, τότε αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν εδώ. Ποτέ δεν έπεσε στο τραπέζι η πιθανότητα να επιστρέψει ο Λιβάια. Ποτέ. Η μοναδική περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτή του Αραούχο».

Πηγή: gazzetta.gr

.

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!