9χρονος με καρκίνο πάλεψε και κρατήθηκε στη ζωή για να γνωρίσει τη νεογέννητη αδερφή του

Ένα 9χρονο αγόρι πάλευε με τον καρκίνο για αρκετό καιρό για να συναντήσει την μικρή αδερφή του και είπε στους απαρηγόρητους γονείς του λίγο πριν πεθάνει: “Σας επιτρέπω να κλάψετε μόνο για 20 λεπτά.”

Ο Bailey Cooper, από το Μπρίστολ, πάλεψε με το λέμφωμα Non-Hodgkin για 15 μήνες και ήταν αποφασισμένος να ζήσει αρκετά για να γνωρίσει το μικρό του αδελφάκι.

Η μητέρα του, η 28χρονη Rachel, γέννησε την κόρη της το Νοέμβριο και ο Bailey την ονόμασε Millie. Η οικογένεια μοιράστηκε φωτογραφίες της Millie, η οποία γεννήθηκε πριν πεθάνει ο Bailey, την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Adoring μεγάλος αδελφός: Bailey Cooper πέθανε από το λέμφωμα Non-Hodgkin κατά την παραμονή των Χριστουγέννων. Φαίνεται ότι κρατούσε την αδελφή του Μίλι, την ημέρα πριν πεθάνει

Οι γονείς του, ο Lee και η Rachel, προσπάθησαν να φανούν δυνατοί όταν πέθανε ο γιος τους, ο οποίος πάλεψε γενναία με την ασθένειά του από τότε που διαγνώστηκε, το καλοκαίρι του 2016.

Η μητέρα του Bailey είπε: “Δεν πιστεύαμε ότι θα τα κατάφερνε μέχρι τόσο, αλλά ήταν αποφασισμένος να γνωρίσει τη Millie.”

Πρώτη αγκαλιά: Η Μπέιλι διατηρεί την αδερφή Μίλι για πρώτη φορά, αφού γεννήθηκε τον Νοέμβριο

“Όταν γεννήθηκε η Millie εκείνος την αγκάλιασε και έκανε όλα τα πράγματα που θα έκανε ένας μεγάλος αδεργός- της άλλαξε την πάνα, την έκανε μπάνιο και της τραγουδούσε.”

Ο Bailey, από το Bristol, λάτρευε την αδελφή του Millie, και η μητέρα Rachel είπε: «Αγκάλιασε την και έκανε όλα τα πράγματα που ένας μεγάλος αδερφός θα έκανε - να την αλλάξει, να την πλύνει,

Ο 30χρονος πατέρας του, πρόσθεσε: “Οι γιατροί είπαν ότι επρόκειτο να ‘φύγει’ πριν γεννηθεί η Millie.”

“Δεν το έκανε. Πάλεψε, και στο δρόμο για το νοσοκομείο, είπε ότι το μωρό έπρεπε να το ονομάσουμε Millie.”

“Αλλά τη στιγμή που την γνώρισε, άρχισε να σβήνει γρήγορα… Ήταν σαν να φεύγει μακριά…”

.

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!