Παχύσαρκη που την φώναζαν φάλαινα έγινε μοντέλο από τότε που έμαθε να αγαπάει το σώμα της

Μία υπέρβαρη ακτιβίστρια προτρέπει τις άλλες υπέρβαρες γυναίκες να αγκαλιάσουν το σώμα τους σε μια προσπάθειά της να κάνει προτέρημα τη λέξη «πάχος».

Η Julianna Mazzei, την οποία οι φίλοι της φωνάζουν “Jewelz”, δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανεβάζει φωτογραφίες με μικροσκοπικά ρούχα και μιλάει με χιλιάδες υποστηρικτές της στα social media για τα «προβλήματα του πάχους».

Η 25χρονη από το Τορόντο, η οποία αρνείται να χάσει βάρος, δήλωσε: “Αισθάνομαι σέξι με το σώμα μου και όλοι πρέπει να αισθάνονται το ίδιο.”

Body confident: Jewelz has no qualms about posing with little clothing and talking to her thousands of social media followers about

Αν και η Jewelz είναι πλέον άνετη με το σώμα της, παραδέχεται ότι δεν ήταν πάντα έτσι.

Δεχόταν bulllying για χρόνια, όμως η Jewelz βρήκε τον εαυτό της και λέει πως αυτό που την έκανε να αλλάξει στάση ήταν η στιγμή που ένας φίλος της της είπε ότι ήταν «άρρωστη».

Defiant: Jewelz has found herself on the receiving end of nasty songs and name-calling - and once had a boyfriend break up with her for being

Η Jewelz, η οποία έχει σχεδόν 100.000 ακόλουθους στο Instagram, είπε: “Μισούσα το σχολείο. Πολλές φορές το έσκαγα επειδή ο εκφοβισμός ήταν τόσο τραγικός. Με φώναζαν συνεχώς χοντρή και φάλαινα.”

Resilient: The 25-year-old from Toronto, who hasn

“Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε τη λέξη ‘πάχος’ να ακούγεται σαν κάτι θετικό.”

Learning to ignore the trolls: While she receives many positive comments, her voluptuous body modelling bikinis and lingerie can also result in result negative and more sinister reactions

Προκειμένου να παραμείνει άνετη, η Jewelz αρνείται να ανέβει σε ζυγαριά και να παρακολουθεί το βάρος της.

“Δεν έχω ανέβει τελευταία σε ζυγαριά,” λέει το μοντέλο αρνούμενη να χάσει βάρος.

“Από τότε που ένιωσα άνετα με το σώμα μου, δεν έχω ανέβει σε ζυγαριά. Μια ζυγαριά δεν καθορίζει ούτε την υγεία σου ούτε το ποιος είσαι.”

Παρόλο που λαμβάνει πολλά θετικά σχόλια, φωτογραφίες της με μπικίνι και εσώρουχα έχουν οδηγήσει σε αρνητικές και πιο επιθετικές αντιδράσεις.

Happier than ever: In order to remain confident, Jewelz refuses to step on the scales and monitor her weight

Αλλά η Jewelz δεν πτοείται και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να εμπνέει τους άλλους, ενώ ονειρεύεται μια μέρα να μιλήσει σε σχολεία της χώρας της γι’ αυτό το θέμα.

Η Jewelz είπε: “Πιστεύω ότι το να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου είναι ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να μαθαίνονται στα σχολεία.”

.

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!